Здравейте колеги, интересува ме някой знае ли какво значат следните грешки и на какво могат да се дължат: P0130 и P0141 (виждат се подробно на screen shot-овете). Другия ми въпрос е относно модифицирането на горепосочения ELM. Знам че има много теми за това, но никъде не видях като моята версия. Прилагам снимки. Намерих този R14 резистор, но при мен е на друго място и е в съседство с R18 (на четвъртата снимка се виждат) Него ли трябва да чопна или нещо друго трябва да му направя за да чете и другите неща освен Engine-a ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно две грешки и ELM327 v1.5
Collapse
X
-
Относно модифицирането търсиш резистор на който да пише 121 (това му е съпротивлението).
Него махаш, на цялата платка трябва да е един единствен - няма как да сбъркаш.2016 BMW 320D F30 LCI M Package
ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered
Comment
-
Първоначално публикувано от radoslavp Покажи съобщениеОтносно модифицирането търсиш резистор на който да пише 121 (това му е съпротивлението).
Него махаш, на цялата платка трябва да е един единствен - няма как да сбъркаш.
Още единвъпрос, някой знае ли как мога разбера Security Кода на колата, тъй като го нямам?Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Вземи уред и търси съпротивление 121 Ohm.
Не е задължително да е надписано.
Намира се между кан линиите 14 и 6 пин, мисля....
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеПогледни R2.
Не махай така резистори, защото ще повредиш работата на платката.Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщениеПогледни R2.
Не махай така резистори, защото ще повредиш работата на платката.Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от D22DJ Покажи съобщениеService Reset позволява ли ти?Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
Comment